iets over mij

Laat ik beginnen dat ik het belangrijker vind om me te verdiepen in wat jij zoekt dan over mezelf te vertellen. Maar ik begrijp dat het voor jou ook wel prettig is om iets over mijn achtergrond te lezen.

Eerst enkele feitjes:

Ik ben in Noord-Holland begonnen als kleuterleidster in het basisonderwijs. Daarna geswitcht van beroep maar wel het creatieve en interactieve behouden en zodoende heb ik in  2003 mijn diploma visagie ontvangen om daarna verder te ontwikkelen tot kleur- en kledingstylist.
Sinds 2005 werk ik als ondernemer en geef Beauty advies & trainingen aan mannen en vrouwen.
Uit het niets zijn op een gegeven ogenblik mensen naar mij doorverwezen, of ik hen wegwijs wilde maken in de visagie passend bij hen, sindsdien begeleid en geef ik met veel plezier make-up lessen aan transvrouwen. 

Ik heb ook freelance gewerkt bij o.a. KRO/NCRV, RTV Drenthe, MAC cosmetics, Lavera, verschillende  bedrijven én vele particulieren. Daarnaast werk ik samen met een psychologen-praktijk en enkele lieve collega’s.

Wat je kunt verwachten:

In al mijn werkzaamheden is het mijn doel om jou zoveel mogelijk tools aan te geven zodat jij  hiermee zelfstandig verder kunt. 

Graag hoor ik van jou wat jij wilt.  
Op de website staan allerlei mogelijkheden vermeld en deze kunnen ook op jou persoonlijk aangepast worden.

Naast het overbrengen van mijn beauty vaardigheden is coaching een belangrijk onderdeel in mijn werk geworden. 
Het zien en gezien worden (uiterlijk & innerlijk) in het leven is fijn.
Door anderen gezien worden is meegenomen maar dat jij jezelf liefdevol kunt bekijken met al je mogelijkheden geeft vrijheid!

Fijn om er voor elkaar te kunnen zijn.

Warme groet,

Lianda

 

©Kleuterschool 1971