Bedankt allemaal!

•De visagie training heeft mij een enorme boost gegeven in het zelfvertrouwen. In de week na de cursus heb ik thuis een echt make-up kamertje gemaakt en alle voorgeschreven artikelen aangeschaft die ik ook op de training had gebruikt.
Na thuis een aantal keren mijzelf te hebben opgemaakt, had ik precies één maand later zoveel zelfvertrouwen gekregen dat ik mijn publieke coming-out heb gedaan. Vanaf dat moment ga ik als vrouw door het leven en mede door het advies welke ik van Lianda heb gekregen wist ik zeker dat ik met een prachtig opgemaakt gezicht naar buiten ging. Daar zou het in ieder geval niet aan liggen.

Een visagie training is niet alleen goed om het te leren, maar het doet ook erg veel met je zelfvertrouwen ben ik inmiddels in levende lijve achter gekomen. Het is in mijn ogen dan ook een aanrader!

• Ik heb een enorm leuke ervaring gehad met Lianda. Ze legt erg goed uit wat voor make-up bij je past en hoe je het moet gebruiken. Daarnaast is Lianda enorm ruimdenkend en zij weet wat bij iedereen past. 

Emily 

•Hallo Lianda!! 
Ontzettend veel dank voor een mooie, nuttige middag en deze prachtige uitwerking. Ik heb hier een hoop aan gehad.
Liefs,

•Alvast vooruitlopend op je mailtje, wilde ik je even laten weten dat ik vanmiddag heb genoten!!!

•Recentelijk ben ik bij Lianda geweest voor een tweede bezoek. Op de make-up workshop(elders) gingen zo veel dingen zo snel aan me voorbij, dat er te weinig bleef hangen. Maar dat lag meer aan mij omdat ik totaal geen ervaring met make-up had. 
Wat die dag zeker is blijven hangen is, is dat Lianda er een passie voor heeft, die aanstekend is. 
Ook voor deze afspraak nam Lianda ruim de tijd, deed dingen voor, gaf uitleg hoezo en waarom, liet me zelf dingen doen. 
Gelukkig, zoals ik gevraagd had, werd het minder breed gemaakt (‘je kan ook dit of dat of zo’, wat dat is mij nu te veel en te lastig, dan zie ik als beginnelinge door de bomen het bos niet meer.)
Mijn doelstelling om ervaring én vertrouwen op te doen is meer dan gehaald. 
Een ervaring en/of cursus op mijn niveau, één persoonlijke en professionele basis waarmee ik zelf verder kan aan de slag kan. 
De eigen meegebrachte spullen werden geëvalueerd, welke geschikt zijn, welke ook minder of niet, hoe te gebruiken maar ook wat nog aan te vullen of vervangen voor een optimaal resultaat, zodat het thuis ook geëvenaard kan worden. 
Daarnaast werd ook nog even met haar professioneel oog naar kapsel en uitstraling gekeken, zodat ik daarna vol vertrouwen door de stad durfde te lopen. 
Mijn bedoeling om aantekeningen te maken is wederom niet gelukt, maar dankzij de uitgebreide omschrijving die ik achteraf van Lianda gekregen heb, kan ik nu zelfstandig verder (oefenen). 
Hennie

•Dank voor de mooie dag, dank voor het vertrouwen wat je me geeft, dank voor je openheid, oor, geduld, kennis, menselijkheid.

•Thank you for a very beautiful day yesterday! 🙂 I had a really good time, you were amazing and I got exactly what I wanted out of the workshop.So yea again, Thank you, Dankjewell, Danke, Gracias, Obrigada! 
Lania
 

•Allereerst nog vriendelijk bedankt voor de hele fijne middag, die ik gisteren heb gehad. Ik vond het erg gezellig en heb een prima uitleg gekregen. Sta dan ook te popelen om aan de gang te gaan. De kwasten gisteren meteen te drogen gelegd.

•De make-up zag er prachtig uit en de foto’s die je gemaakt hebt met mijn camera ook.

•Berichtje van een moeder: ‘wat heb je Annabel laten stralen!!   Ik ben helemaal ondersteboven van het resultaat!!! Dank je wel!
(gefingeerde naam gebruikt)